Românii i-au pus GÂND RĂU: Îl vor DEMIS – 112,593 de semnături

Distribuie acest articol!

Românii i-au pus gând rău primului turist al țării, Klaus Werner Iohannis. În urma demarării procedurilor de suspendare a președintelui inițiate de partidul AUR, românii s-au mobilizat în număr mare pentru a pune umărul la demiterea celui mai detestat șef de stat de la Iliescu încoace, KWI.

Acțiunea AUR nu este doar o lovitură de imagine ci și un demers democratic ce pune la zid acești paraziți care s-au urcat pe cadavrul României, așa zisa echipă câștigătoare cu Werner Iohannis în frunte. Ciolacu și șleahta pesedistă sunt acum forțați să intre la guvernare sau să pună umărul la suspendarea mult prea odihnitului de la Cotroceni.

Site-ul de campanie al AUR – Josiohannis.ro este atacat cibernetic de hackerii de servicii, pardon de serviciu, însă cu toate aceste căderi a reușit să adune nici mai mult nici mai puțin de 112,593 de semnături la nici 20 de ore de la lansare. Mobilizarea românilor ne arată că Iohannis a mers mult prea departe cu batjocura și nu mai are mult timp până va fi trimis definitiv în vacanță.

Pozele din Egipt sunt similare cu cele de la Paris ale cuplului criminal Udrea/Bica. Semnalul e clar. Serviciile își iau mâna de Klaus Werner Iohannis. Președintele eșuat ar putea sfârși în spatele gratiilor pentru zecile sale de dosare penale s-au în cel mai fericit caz va ajunge la groapa de gunoi a istoriei la fel ca ceilalți președinți postdecembriști.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: