Social

România ocupă locul 4 în clasamentul din luna iulie 2022 al ţărilor cu cele mai bune recenzii online oferite de către turişti

România ocupă locul 4 în clasamentul din luna iulie 2022 al ţărilor cu cele mai bune recenzii online oferite de către turişti, anunţă Ministerul Turismului, relatează News.ro.

„Evaluarea a fost realizată în cadrul parteneriatul dintre Comisia Europeană pentru Turism (CET) şi TCI Research, pe baza recenziilor (rating & review) formulate de vizitatori, inventariate din mai mult de 25 de surse, printre care menţionăm TripAdvisor, Google Reviews, Facebook, Expedia şi Booking. Concret, au fost vizate cele mai populare 200 de hoteluri şi atracţii de turistice din fiecare ţară membră CET, dar şi din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi Suedia”, precizează ministerul într-o postare pe Facebook.

Primele trei poziţii au fost ocupate de Muntenegru, Polonia şi Italia.După România, în clasament urmează Grecia, Serbia, Republica Cehă, Croaţia, Spania şi Slovacia.România este membră CET alături de alte 34 organizaţii de turism din Europa. Parteneriatul încheiat cu TCI Research are scopul de a monitoriza Pulsul Europei, prin platforma TRAVELSAT Pulse.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button