Politică

România a ajuns o colonie: Factorul extern îl vrea pe Geoană președinte

România a devenit o biată colonie în contextul național și internațional. Românii nu își mai pot alege conducătorii deoarece aceștia ne sunt impuși de la înalta poartă ca în perioada regimului fanariot.

Trăim visul american. Mentalitate de colonie, cu capul plecat în fața noului stăpân de la Apus. Am ajuns o națiune ruptă-n fund ce trăiește pe datorie, decăzută moral la cel mai jos nivel al existenței sale. Alegem slugi la uşi străine în speranța că putem fi și noi femeia de serviciu care face curat la masa bogaților. Zâmbetul lui, sărăcia românului. Generalul Geoană a venit pe tancurile sovietice, fiul…. Dacă mergem pe acest drum, praful și pulberea se va alege de țara asta. O să stăm iar 500 de ani, cum am mai stat sub turci și habsburgi, 50 pe la ruși…

Din afară ne este impus candidatul marionetă Mircea Geoană iar partidele sistemului execută. Să sperăm că poporul român ne va oferi încă o seară cu „Mihaela, dragostea mea”. PS. Am înfrânt.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button