Ringo Dămureanu, AUR: propunem creșterea pensiilor în sumă fixă

Distribuie acest articol!

Prezent la emisiunea Știrea Zilei moderatată de Doina Grosu, deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Ringo Dămureanu consideră că pensiile speciale nu au nici un suport legal și unii români sunt mai favorizați de lege, prin acordarea acestor pensii de ordinul zecilor de mii fostilor demnitari publici.

Unii români, după o viață întreagă de muncă au pensii mizere de 800 de lei. Pe de altă parte, deputații și foști judecători primesc pensii de zeci de mii de lei.

În cadrul emisiunii din 6 ianuarie, deputatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor a povestit în premieră cum vede AUR creșterea pensiilor, astfel încât să nu fie discrimitați românii cu pensii mici. Cei din AUR consideră creșterea procentuală a pensiilor discriminatorie, pentru că, spune Ringo Dămureanu: „Sunt favorizați cei cu pensii mari. Cu cât pensia este mai mare, și creșterea va fi mai mare. Astfel, de aceste creșteri procentuale nu beneficiază decât românii care au pensii mari”.

Alianța pentru Unirea Românilor propune creșterea pensiilor cu o sumă fixă, astfel încât toți românii să fie tratați în mod egal.

Totodată, Ringo Dămureanu consideră că ar trebui să fie plafonată pensia publică. Aceasta să fie nu mai mare de salariul președintelui.

Emisiunea Știrea Zilei din 6 ianuarie poate fi urmărită aici


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: