Știrile 60m.RO

#Rezist. Bulai vrea reformarea postului public de televiziune

USR a pus ochii pe canalul public de televiziune. Iulian Bulai susține că TVR trebuie reformat din temelii, de la conducere până la redefinirea obiectivului principal – rolul de serviciu public.

„În organigrama TVR există un singur post de director. Ocupat de Cezar Ion. Un singur om din aproximativ 2.500 de angajaţi. Restul posturilor de conducere superioară se intitulează coordonator cu atribuţii de director. Un subterfugiu folosit în perioada în care s-a făcut restructurarea TVR ca să rămână etern interimari. La pixul PDG-ului. Coordonatori care, printre altele, nu au fişă de post, deci nici răspundere oficială”, scrie Bulai pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai susține că actualul președinte, Doina Grade dorește să aibă control asupra întregii instituții și, de aceea, singura soluție este reformarea completă a instituției.

TVR trebuie reformat. Din temelii. De la numirea celor care-l conduc la organizarea de concursuri şi regăsirea rolului lui de serviciu public. Situaţia de faţa trebuie sa devină istorie, nicidecum să constinue aşa”, a scris Bulai.

Back to top button