Restricțiile nu se aplică în cazul USR. Dan Barna, fără mască la terasă, chiar în ziua în care Guvernul anunța noile restricții

Distribuie acest articol!

Vicepremierul Dan Barna a fost surprins la o terasă din capitală vineri, 26 martie, alături de încă 12-13 membri USR – chiar în ziua în care Guvernul anunța noile restricții. Liderul USR a declarat că nu a încălcat nicio regulă, toți cei prezenți au respectat distanțarea și au purtat mască în afară de momentul în care a sosit mâncarea.

Potrivit B1 TV, alături de Dan Barna au fost mai mulți membri USR, printre care primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, Iulia Popovici, secretar de stat la Cultură, „într-un spațiu vizibil aglomerat, fără a purta mască de protecție”.

Dan Barna a fost vizibil deranjat de publicarea acestei fotografii, iar ca replică a reiterat faptul că toți participanții au respectat regulile așa cum ar trebui să facă toată lumea: nu putem trece prin pandemie decât prin vaccin, a mai adăugat liderul USR:

O televiziune a făcut caz de faptul că acum 10 zile am ieșit la o terasa în weekend să mănânc alaturi de câțiva artiști discutând despre soluții de a veni în sprijinul lor. A fost o ieșire la prânz, am purtat masca cu excepția firească a momentului când a sosit comanda de mâncare. Am stat nouă oameni la doua mese, la una patru la cealalta cinci persoane, tocmai pentru a respecta regulile. Până am ajuns acolo am purtat masca, sunt suficienți martori. La fel am făcut și când am părăsit terasa. Nimic mai mult”, a scris Barna pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: