SocialȘtirile 60m.RO

Restricțiile de circulație după o anumită oră sunt INUTILE

Specialiștii consideră că restricțiile de circulație după o anumită oră și impuse populației din întreaga lume, nu produc nici un efect în lupta împotriva coronavirusului.

Această măsură afectează drepturile fundamentale ale cetățenilor și nu produc nici un efect deoarece riscul de transmitere nu este mai mare noaptea decât ziua, plus că circulația oamenilor se reduce oricum cu 97% în timpul nopții.

Măsura este una impusă de către factorul politic fără a exista o bază științifică în acest sens și ea a fost anulată de mai multe ori de instanțele de judecată din întreaga lume.

Măsurile aberante luate stârnesc nemulțumirea populației și există proteste în toată lumea: oamenii s-au săturat să stea în casă.

Doctorii imunologi susțin că partea grea a pandemiei a trecut deoarece virusul a străbătut toată lume și cine a fost predispus spre infectare a parcurs deja această etapă. Fenomenul este unul natural, în care persoanele mai sensibile suferă de pe urmă bolii, în timpul ce la alții boala nu se manifestă în nici un fel.

Scăderea numărului de persoane nou infectate nu are nici o legătură cu vaccinarea deoarece rata este una scăzută, mai mică de 1% la nivel mondial, însă rata de infectare s-a înjumătățit în februarie față de luna ianuarie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button