Remus Stefureac: AUR și-a dublat scorul electoral! Se apropie vertiginos de 20%

Distribuie acest articol!

Partidul AUR, condus de George Simion și Claudiu Târziu, și-a dublat scorul electoral și se apropie vertiginos de 20%, potrivit unui sondaj INSCOP realizat la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group.

„Intenția de vot a populatiei inainte de caderea Guvernului Citu. Nu stim cum arata dupa trecere motiunii, dar putem sa facem un exercitiu de imaginatie. Cea mai relevanta masuratoare va fi insa dupa ce se vor mai racori putin spiritele si emotiile. Constatam însă ca AUR și-a dublat scorul fata de alegerile de acum doar 9 luni. Este un ritm de creștere uriaș care pare încurajat in continuare de scenele din spațiul politic.Datele sondajului de opinie la nivel national au fost culese în perioada 15 – 27 septembrie 2021. Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1204 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.8 %, la un grad de încredere de 95%. Sondajul a fost realizat la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group în cadrul unui proiect de cercetare sprijinit de The German Marshal Fund of the United States și finanțat de Black Sea Trust for Regional Cooperation prin True Story Project.”, notează analistul politic Remus Stefureac.

AUR devine partidul cu mesaje și adaptări nevoilor sociale, fapt ce face masele să vibreze la apelurile sale, având în vedere incompetența actualei clase politice puse pe furat. O eventuală intrarea a PSD la guvernare sau susținerea de PSD a unui guvern minoritar PNL/UDMR va propulsa AUR în fruntea clasamentului electoral, în premiza alegerilor din 2024.

PSD 35.4%

PNL 21.9%

AUR 17.1%

USRPLUS 9.8%

PROROMÂNIA 4.4%

PMP 2.9%


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: