PoliticăRepublica Moldova

Regimul Sandu sfidează România: Gavrilița încearcă să explice incompetența din Guvernul său prin… „lipsă de comunicare”

Regimul antiromânesc de la Chișinău patronat de Maia Sandu sfidează România. Premierul Natalia Gavrilița a declarat că neinvitarea Asociației Investitorilor din România la Moldova Business Week 2022 a fost cauzată de… o lipsă de comunicare, motivată de schimbările de cadre la nivel guvernamental.

„Asociația Investitorilor din România nu a fost prezentă la unele discuții. Este o lipsă de comunicare din cauza că am schimbat conducerea Agenției de Investiții și, pe ultima sută de metri, a fost o lipsă de comunicare. Investitorii români au fost. Asociația Investitorilor din România nu a participat la paneluri sau la discuțiile care au avut loc, dar m-am întâlnit cu ei săptămâna trecută. Suntem parteneri foarte buni. Ne cerem scuze pentru această lipsă de comunicare, pentru că au avut loc aceste schimbări instituționale”, a declarat premierul în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune.

Amintim că într-o postare pe Facebook, Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul Republicii Moldova la Chișinău, a „remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022”.

„Am remarcat cu surprindere ca AIR nu este parte din Moldova Business Week 2022 , eveniment de anvergura dedicat afacerilor, in conditiile in care investitiile directe ale celor 30 de membri AIR reprezinta peste 54% din investitiile straine directe din R. Moldova din ultimii 10 ani”, a scris Cristian-Leon Țurcanu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button