Politică

Regimul Iohannis trece la dosare fabricate: Cu voturile din diaspora, AUR este peste PSD. De aici și disperarea sistemului

Cu toții am văzut ce s-a întâmplat aseară cu George Simion, în Piața Victoriei, când președintele AUR a fost arestat și dus la secția de poliție ilegal. În primul rând, organele de ordine ale statului, Poliția Română și Jandarmeria Română, în cazul de față, uită că George este un demnitar al României. Constituția României prevede la Art. 72 – Imunitatea parlamentară:

(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.
(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
(3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri.

Agenții aflați în subordinea ministrului PNL, Lucian Bode, au comis un abuz în serviciu prin reținerea ilegală a președintelui AUR, George Simion, prin nerespectarea Constituției și legilor țării.

În al doilea rând, motivul reținerii lui George Simion ridică din nou semne de întrebare, întrucât cazul de care era acuzat fusese clasat în urmă cu două luni. Mai mult, polițiștii lui Bode spun că George Simion a condus fără permis deși pe el nu îl anunțase nimeni că are permisul suspendat de luni bune. Fabricare de dosare penale redevine o armă împotriva opoziției, la fel ca în regimurile totalitare din China, Iran sau Rusia. Opoziția este redusă la tăcere cu dosare penale.

Presa română, plină de minciună

Toată presa sistemului a titrat în această dimineață că George Simion a fost reținut pentru conducere fără permis. Nimeni nu a dorit să spună și opinia acuzatului. George Simion trebuie redus la tăcere pentru că pune sistemul mafiot pe butuci. Au ajuns la așa mare disperare încât să îi fabrice dosare penale. Aceste acțiuni abuzive nu se pot susține în instanță. În primul rând, necomunicarea suspendării permisului și atâta timp cât conducătorul auto se află în posesia acestuia este conducător de drept. Cam asta spune legea. S-au legea se face după cum se cântă în urechile milițienilor zeloși din subordinea lui Bode?

Cu voturile din diaspora, AUR este peste PSD

Asta România pe care ne-o dorim? Am ajuns țara fărădelegilor, a hoției și jafurilor de miliarde din averea poporului român prin conducerea absolutist demonică a PSD și PNL. Partidul stat se prăbușește în sondaje și nu știe cum să îl mai oprească pe George Simion. Plagiatorii regimului cad unul după altul, iar sistemul care a pus țara la pământ în ultimii 32 de ani se cutremură din temelii. A devenit un mamut cu picioare de lut, iar AUR îi va da lovitura fatală. Cu voturile din diaspora, AUR este peste PSD, de aici și disperarea sistemului.

Iohannis este tăvălit cu dosarele sale de mare corupție și se vestește un mare dosar la Securitate. Bolovanul transpirat, plagiatorul Ciucă, nu se simte prea bine în ultima vreme, iar Marcel Ciolacu ar fi urmărit penal de DNA pentru delapidarea patrimoniului PSD. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Și Iliescu, și Băsescu au fost mari, și Năstase, și Ponta, toți s-au crezut zei. Azi sunt niște nimeni și așa vor rămâne.

George Simion și partidul AUR sunt viitorul pentru România.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button