PoliticăȘtirile 60m.RO

Rareș Bogdan: să mai lase unii textele de doi lei că românii sunt intoleranți și au o problemă doar cu o anumită etnie!

Rareș Bogdan, fostul prezentator de la Realitatea TV și europarlamentar român din partea PNL, a criticat aspru valul de infracțiuni din ultima perioadă și a cerut autorităților să fie ferme, dar totuși nu așa de ferme.

Fermitate sau ne prăbușim ca Stat. Vreau să văd hotărâre, dar nu abuzuri! Claritate și fermitate, însă nu depășirea limitelor din partea oamenilor legii. Este o graniță subțire între femitate în aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgență.

Rareș Bogdan a legat valul de infracțiuni de etnia romă dar fără a o numi propriu-zis, cerând să lase unii textele că am avea ceva cu ei:

Și încă ceva: să mai lase unii și alții textele de doi lei că românii sunt intoleranți și au o problemă doar cu o anumită etnie! Oricine atacă reprezentanții forțelor de ordine sau nu îi respectă pe cetățenii din jurul său va trebui tras la răspundere!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button