Politică

Rareș Bogdan prevede dispariția PNL: Naționaliștii din Suedia au ajuns să fie numărul doi

Rareș Bogdan prevede un dezastru pe linie pentru PNL la alegerile din 2024 și arată cu degetul spre Europa unde partidele suveraniste câștigă alegerile sau cel puțin se află pe primele locuri, în timp ce partidele tradiționale au devenit o gerontocrație fără sens. Rareș Bogdan spune că nu Bruxelles-ul este de vină pentru recomandările dubioase cu făina de gândaci și dușul în doi, fiind doar concepte promovate de extremiști pentru a submina UE.

”Uitaţi-vă ce se întâmplă în Suedia, unde un partid de de extremă dreaptă a ajuns să fie numărul doi. (..) Trebuie să fi atenţi ca anumite poziţionări ale unor persoane care întâmplător populează organisme secundare ale organismelor europene, ale Comisiei, care nu sunt poziţii ale instituţiilor, pentru că instituţiile europene au o raţiune, nu vin cu chestiuni excesivă”, a spus Rareș Bogdan.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button