Rareș Bogdan: Nu demitem pe nimeni. Avem un lanț al vinovățiilor

Distribuie acest articol!

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, referitor la situaţia de la Spitalul Foişor – de unde pacienţii au fost evacuaţi noaptea pentru a fi transformat în spital COVID – că nu se discută despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor. Rareș Bogdan ne spune aceeași poveste ca toți cei aflați la putere din coaliție împreună cu PSD:ne facem că lucrăm, dar nu schimbăm pe nimeni.

”Nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor care trebuie să ne fie pus la dispoziţie, nouă şi opiniei publice”, a declarat Rareş Bogdan.

În ceea ce îl priveşte pe secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, prim-vicepreşedintele PNL a afirmat că nu ar fi rău să exerseze empatia şi emoţia.

”Domnul Raed Arafat ar trebui să înţeleagă că, aşa cum are o mulţime de calităţi, nu există oameni care să aibă doar calităţi, defectele fac parte din firea lucrurilor şi din existenţa noastră ca oameni pe pământ. Cred că domnul Raed Afarat e uşor tensionat, e uşor obosit şi nu ar fi rău să încerce să mai exerseze empatia şi emoţia pentru că nu suntem roboţi”, a subliniat liderul liberal.

Referitor la faptul că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a susţinut declaraţii simultan cu premierul Florin Cîţu, Rareş Bogdan afirmă că vrea să creadă că a fost doar o problemă de comunicare între echipele celor doi şi nu o sfidare.

”Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi în niciun fel oprit sau dublat de declaraţiile altcuiva. Preşedintele României, primul-ministru, guvernatorul Băncii Naţionale, Patriarhul sunt nişte persoane care nu trebuie să fie dublate de mitropoliţi, de consilieri guvernamentali, de ştiu eu alte persoane atunci când fac o declaraţie. Sper ca situaţia de ieri să fi fost doar o chestiune legată de lipsa de comunicare între departamentele celor două instituţii, dar nu mi-a plăcut ce am văzut ieri după amiază şi nu am mai văzut asta în istoria recentă a României, ca în momentul în care primul ministru al Guvernului face declaraţii publice foarte importante pentru ţară să fie dublat de declaraţiile unui ministru. Nu o consider o sfidare, o consider o problemă legată de comunicarea deficitară între cele două departamente de comunicare. Sau vreau să cred că nu este”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: