Politică

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă va ocupa funcția de președinte al României. Azi are prima șansă!

Nicolae Ciucă ar putea să fie candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2024, transmite prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan. Oficialul de la Bruxelles a explicat faptul că Nicolae Ciucă are un avantaj serios în aceste timpuri, fiind în primul rând un om serios, cu o pregătire pe măsură.

„Există o cutumă: președintele partidului are prioritate la alegeri. L-am însoțit pe dl. Ciucă în mai multe deplasări externe și vă pot spune că azi, indiscutabil, are prima șansă, fără îndoială. E persoana potrivită în alegerile prezidențiale. Așa cum arată cercetările, în contextul actual regional (n. r.: cu referire la războiul din Ucraina și din Israel), un lider venit din această zonă, care să poată comunica fără arganță, e alegerea bună. Dar trebuie să se hotărască el”, a spus Rareș Bogdan.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button