Știrile 60m.RO

Rareș Bogdan își asumă rolul de bufon politic.

În ultimele luni spațiul politic românesc a fost considerat de către diferiți jurnaliști ultima șansă de reușită, astfel, figuri precum Rareș Bogdan, iar mai nou Moise Guran, au trădat o serie de principii de care „țineau” cu dinții în perioada de glorie a carierei jurnalistice.

Simțind că a sa carieră jurnalistică în cadrul Realitatea TV începe să scârțâie, Rareș Bogdan a bătut palma cu liberalii și s-a aventurat pentru un post călduț de europarlamentar. Fostul jurnalist n-a reușit în prima jumătate de an să se facă remarcat în noua sa carieră, însă a atras atenția publicului prin ținutele și pozele pe care le posta zilnic pe Instragram din diferite locații luxoase.

Într-o declarație recentă, actualul europarlamentar din partea PNL a afirmat că este dispus să fie „pompierul de serviciu” în cazul în care liberalii nu vor reuși să le ofere alegătorilor o figură politică demnă de a candida pentru un mandat la Primăria Generală a Capitalei.

Ceea ce nu înțeleg, nici Gabriela Firea, dar nici Rareș Bogdan, este că cetățenii s-au săturat de variantele de rezerve ale partidelor politice clasice, variante luate din fața camerelor și puse în funcții publice importante, doar pentru a nu-și pierde electoratul.

Back to top button