Rareș Bogdan îl apără pe Florin Cîțu: Nu visa la 29 de ani că va ajunge premierul României. Eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut

Distribuie acest articol!

Rareș Bogdan îl apără pe Florin Cîțu: el susține că premierul nu visa la 29 de ani că va ajunge să ocupe funcții de înalt demnitar al României. „Eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut”, a precizat europarlamentarul, cu mențiunea că Cîțu regretă faptele și, mai mult decât atât, va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan.

Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani… eu puneam muzică la terase în Costinești, m-am și bătut. Florin Cîțu nu a furat, a spus că regretă și va propune o legislație dură pentru consumul de alcool la volan. Nu schimbă cu nimic performanțele sale. Cifrele economice în România arată foarte bine. Sigur că oamenii așteaptă să se resimtă imediat în buzunar, dar îi rog să aibă puțină răbdare”, a spus Rareș Bogdan, întrebat despre condamnarea premierului în SUA.

Rareș Bogdan l-a comparat pe Florin Cîțu cu prim-ministrul Italiei Mario Draghi, un expert în economie. „Ne precupăm de guvernare, de PNRR. Florin Cîțu este acel Mario Draghi în jurul căruia Italia a construit o majoritate, un mare specialist în economie”, a mai spus acesta.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: