Rareș Bogdan: Florin Cîțu nu e ales de noi să fie starețul Mănăstirii Rohia

Distribuie acest articol!

Rareș Bogdan a vorbit despre cazul premierului Florin Cîțu, care în urmă cu 20 de ani ar fi stat două zile la închisoare în SUA din cauză că a condus sub influența alcoolului și a substanțelor stupefiante, și a spus că prim-ministrul „nu e ales să fie starețul Mănăstirii Rohia” și „nici pentru poziția de patriarh”.

Rareș Bogdan este conoscut pentru limbile sale meșteșugite pe care le-a aplicat multor penali de-a lungul timpului, mai ales în perioada cât a fost moderator la Realitatea TV.

„Când eram copil aveam calitatea de a merge la olimpiadă, dar şi calitatea de a mă bate în curtea şcolilor. Poate când voi candida la o funcţie mai importantă, poate o să apară o plângere că în urmă cu 20 de ani am făcut ceva. Florin a fost un tânăr care a consumat nişte alcool (…) Toate chestiunile de genul ăsta mi se par exagerate. Cine vrea neapărat să împingă campania internă spre un război total”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3.

Liderul delegației române din PPE susține că nu știe de unde a apărut informația în spațiul public, dar a respins eventualele speculații drept exagerări.

„Noi am avut războaie dure cu PSD, cu Liviu Dragnea, dar nu au apărut astfel de chestiuni. Mă aştept ca la un moment dat inclusiv eu să fiu acuzat că am fost un bătăuş”.

Rareş Bogdan a mai spus că e omenește ceea ce a făcut Florin Cîțu.

„Cîţu nu e ales de noi să fie stareţul Mânăstirii Plumbuita, al Mânăstirii Rohia, nici pentru poziţia de patriarh. A făcut greşeli. Câţi români nu au făcut greşeli în această lumea?”, a subliniat Rareş Bogdan.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: