Rareș Bogdan, crede în măsurile de relaxare ale Guvernului Cîțu: Nu vom susține vaccinarea obligatorie. Cea mai bună cale este cea a relaxării

Distribuie acest articol!

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, susținătorul taberei pro-Cîţu în cursa pentru alegerile interne ale partidului liberal, îi asigură pe români că partidul său nu susține vaccinarea obligatorie. El a precizat că, potrivit Constituției, nu se poate introduce această obligativitate nici măcar pentru medici.

Am avut și 10.000 de cazuri (de coronavirus) pe zi. Nu trebuie să ne alarmam, din punctul meu de vedere. E totuși bine sa fim prudenți, să ne vaccinăm. Și eu m-am vaccinat. Chiar dacă în Marea Britanie a crescut numărul de cazuri, nu sunt cazuri grave. Eu cred ca cea mai bună este calea relaxării. Să știți că Guvernul a ales să relaxeze măsurile.

Atrag atenția ca nu poți să obligi pe nimeni să se vaccineze, nici personal activ, nici personal esențial și nu poți restricționa doar pe bază de vaccin. Nu vom susține (discriminarea pe bază de vaccin)”, a declarat Rareș Bogdan duminică la Antena 3.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: