Politică

Ramona Ioana Bruynseels (AUR), la RFI: Readucem bunul simț în Sectorul 1!

Bunul simț trebuie readus în Sectorul 1, spune la RFI candidata AUR la Primărie, Ramona Ioana Bruynseels. Ea declară că această zonă administrativă a Capitalei are nevoie de parcuri curate, grădinițe și canalizare.

Ramona Ioana Bruynseels afirmă în contextul alegerilor din 9 iunie că vrea ”dezvoltarea unei comunități în Sectorul 1 centrate pe tot ceea ce înseamnă familie, pe tineri, seniori și bineînțeles dezvoltare. Să nu uităm că provin din mediul bancar, din mediul dezvoltării, știu clar cât de importante sunt bugetele și mai ales ce rol joacă acestea în dezvoltare și într-un trai mai bun pentru fiecare dintre noi”.

Ea explică ce propune pentru copii: ”Prioritatea mea absolută este reprezentată de către copii, atunci când mă gândesc la familii (…). Ambiția mea absolută este să transformăm Sectorul 1 în cel mai prietenos Sector și oraș, până la urmă, din România, cu copiii (…). Ei bine, copiii noștri în momentul de față în Sectorul 1 nu mai au aproape nici un loc de joacă pertinent, adaptat anului în care trăim și adaptat așteptărilor lor. Merg prin parcuri și vin copilașii la mine și-mi spun: doamnă, vă rugăm, faceți-ne locul de joacă frumos!”.

Revoluția bunului simț

Sloganul electoral al candidatei AUR este: ”Readucem bunul simț în Sectorul 1”. La remarca realizatorului că ea face parte dintr-un partid al cărui lider, George Simion, a amenințat-o în Parlament pe Diana Șoșoacă, și întrebată dacă revoluția bunului simț nu ar trebui să pornească din AUR, Ramona Ioana Bruynseels a replicat: ”Revoluția aceasta a bunului simț trebuie să înceapă de peste tot în societatea românească. Anumite derapaje haideți să recunoaștem că există în toate partidele politice, inclusiv în PSD, de exemplu, unde ieri un primar din Gorj a dat peste un grup de susținători AUR, rănind o femeie care își ținea în brațe copilul și mai era și sub influența drogurilor”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button