Rafila, candidat la președinția României? „În viaţă nu poţi să spui niciodată…”

Distribuie acest articol!

Întrebat  dacă va fi candidatul PSD la prezidențialele din 2024, Alexandrul Rafila a declarat că deocamdată acesta nu este obiectivul său, însă în viață nu poți spune „niciodată”.

El crede că PSD trebuie să aibă un candidat la prezidenţiale care să îşi propună dezvoltarea României fără aceste tensiuni din zona politică.

Mai avem mult până la alegerile prezidenţiale şi nu am un astfel de obiectiv. Sigur că în viaţă nu poţi să spui niciodată nu va fi sau aşa ceva, dar nu este, cu siguranţă, obiectivul meu.

Eu cred că Partidul Social Democrat în momentul de faţă oferă o alternativă la actuala guvernare, sunt foarte mulţi colegi foarte buni pe domeniile lor de activitate şi cred că este un lucru important, în România, noi trebuie să facem o pace socială şi să schimbăm mentalităţile astea de excludere, de ciclicitatea aceasta a modului de manifestare a unor atitudini antidemocratice, cum se întâmplă în momentul de faţă.

Aţi văzut chestiunea cu Avocatul Poporului care a fost tranşată de Curtea Constituţională în unanimitate, ca să nu mai fie discuţii că ”Domnule erau unii care erau influenţaţi de PSD”. Deci şi ăia care au fost influenţaţi de PSD şi PNL şi poate de USR au votat la fel , pentru că nu era constituţional, în mod evident”, a explicat Rafila.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: