Internațional

Putin: America dezindustrializează Europa pentru a prelua complet piața europeană

Statele Unite împing Europa să abandoneze sursele de energie ruse pentru a-și dezindustrializa și pentru a-și ocupa piața, în timp ce elitele europene își trădează popoarele, a spus președintele rus Vladimir Putin, vorbind la ceremonia de acceptare a patru noi teritorii în Rusia.

Potrivit șefului statului rus, majoritatea politicienilor europeni se conformează cu blândețe cererilor Washingtonului de introducere a sancțiunilor anti-ruse, în timp ce realizează că Statele Unite, făcând presiuni pentru „respingerea de către UE a transportatorilor de energie ruși și a altor resurse, se află în fapt care a condus Europa la dezindustrializare, pentru a prelua complet piața europeană”.

„Toți înțeleg, aceste elite europene, înțeleg totul, dar preferă interesele altora. Acesta nu mai este servilism, ci o trădare directă a popoarelor lor. Dar numai Dumnezeu știe, asta e treaba lor”, a adăugat președintele.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button