Politică

PSD+PNL+USR se protejează reciproc, ca în pandemie

La fel ca în perioada pandemiei, PSD-PNL-USR se află într-o frăție a tăcerii. Aceștia se protejează între ei, nu acceptă să dea socoteală sau să fie trași la răspundere pentru jaful din pandemie, nu le place critica publică a românilor.

Un astfel de episod s-a întâmplat astăzi la Senat, acolo unde parlamentarii AUR nu au fost lăsați să intre în plenul camerei superioare din Parlament. Motivul? Să nu deranjeze dezbaterile privind ridicarea imunității lui Florin Cîțu, prim-ministrul Superman care a dat tun după tun în pandemie pe banii românilor.
Disperarea PNL și a președintelui Senatului și al PNL, generalul Nicolae Ciucă, a atins cote maxime, aceștia luând decizia absolut șocantă și fără precendent în istoria post-decembristă a Parlamentului: au închis cu cheia ușa sălii de plen pentru a nu permite accesul nimănui.

De ce trebuia închisă ușa? Ce aveau de ascuns? Sau oare nu le convine să fie trași la răspundere pentru toate nenorocirile pe care le-au făcut în timpul pandemiei?

PNL, USR, împreună cu complicii lor din PSD, trebuie să dea socoteală în fața românilor pentru tot dezastrul pe care l-au făcut în pandemie, pentru modul în care ne-au ținut în mod forțat în case și ne-au îngrădit drepturile și libertățile, în vreme ce ei aruncau cu miliarde de euro din bani publici pe sute de milioane de vaccinuri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button