Politică

PSD-ul lui Marcel Ciolacu este un partid pro gay în Europa: Au votat pentru zona liberă LGBT

Partidul lui Marcel Ciolacu este un partid pro gay în Europa, alături de partenerii săi, Partidul Socialist European, și nu s-a sfiit să voteze pentru declararea Uniunii Europene ca zonă liberă LGBT. Șeful lui Marcel Ciolacu, Frans Timmermans, a declarat că a fi homosexual nu este o ideologie, ci ceea ce ești. Marcel Ciolacu a declarat într-un interviu cu Dan Tăpălagă că la Bruxelles votează alături de partenerii săi din PES pentru drepturile comunității gay.

„A fi homosexual nu este o ideologie, ci ceea ce ești. La fel ca și a fi negru sau alb sau femeie sau bărbat. În Europa, nimeni nu ar trebui să fie atacat sau exclus pentru ceea ce este. Zonele libere de LGBTI sunt o manifestare a unei ideologii care a adus Europei doar mizerie și violență. Spuneți NU urii!”, a declarat Frans Timmermans.

Grupul Socialiștilor și Democraților din care face parte și PSD lui Marcel Ciolacu afirmă că homofobia nu-și are locul în Europa și au solicitat o strategie UE LGBTQ pentru a pune capăt discriminării bazate pe orientarea sexuală.

PSD se află în mijlocul unui scandal cu tentă LGBT, după ce s-a descoperit că deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, susținut de Marcel Ciolacu, a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați, printre care și un minor.

”Sunt un om mort! (…) Puneai mâna pe sfânta masă și tu, după aceea, s@#%i p$%a!”, afirmă Bălășoiu într-o înregistrare audio.

Parlamentarul PSD, Aurel Bălășoiu, admite – pe parcursul acesteia – că a participat (de mai multe ori) la ”distracții sexuale”, chiar și în trei. Aceste ”distracții” ar fi avut loc la Constanța, la Olimp (nota redacției – după o întâlnire de partid), dar și la Pitești ori București. Mai mult, parlamentarul acceptă faptul că, în afara călugărului-amant, a avut relații și cu un alt tânăr (”Cristi”), cunoscut pentru că oferă servicii sexuale domnilor și pe care procurorii l-ar suspecta inclusiv de trafic de droguri. Este același ”Cristi” – alături de care parlamentarul apare dezbrăcat în fotografiile publicate.

PSD a votat pentru Zona Liberă LGBT în Parlamentul European

Parlamentul European a votat o rezoluţie prin care declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ”, după ce autorităţi locale din Polonia au creat peste o sută de „zone libere LGBTIQ”. 

Eurodeputații PSD din Bruxelles au aprobat solicitarea ca Uniunea Europeană să fie considerată „zonă liberă pentru persoanele LGBTIQ”.

LGBTIQ înseamnă lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, intersexuali și Queer. Parlamentarii PSD care au votat pentru rezoluția LGBT sunt Victor Negrescu, Maria Grapini, Claudiu Manda, Carmen Avram, Dan Nica, Rovana Plumb și Adrian Dragoș Benea.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button