PoliticăȘtirile 60m.RO

Ciprian Titi Stoica(AUR): PSD se învârte în jurul cozii. Depune moțiuni fără șanse de izbândă

După declarațiile lui Marcel Ciolacu privind moțiunea simplă împtriva lui Vlad Voiculescu, care nu a avut sorți de izbândă, Sorin Grindeanu a anunțat că PSD va depune o altă moțiune, de această dată împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. Este foarte probabil ca și această moțiune să aibă soarta celei anterioare.

Sorin Grideanu, prim-vicepreședintele PSD, a anunțat că social-democrații vor depune o moțiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui. Motivul ar fi acela că au fost constatate o serie de nereguli în cadrul procedurii de alocare a ajutoarelor financiare din fonduri europene pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

Tot în Biroul Politic Naţional al PSD am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui pentru bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute el nu face decât să blocheze un program de finanţare de 500 milioane euro. Deci după dezbaterile pe buget, vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă luni la sediul PSD.

Ciprian Titi-Stoica, deputat al Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat pentru redacția 60m.ro că adevărata opoziție este făcută la acest moment de către AUR și PSD doar mimează:

„În acest moment un singur partid se află în parlamentul României pentru a face opoziție și nu este vorba despre PSD. Aceștia din urmă doar mimează că se opun fărădelegilor comise de actuala guvernare, dar în realitate girează acțiunile acesteie.

Astăzi noi avem un guvern PNL, USR și UDMR susținut din umbră de către PSD. Hienele și-au împărțit prada, adică România, și doar parlamentarii AUR mai apără drepturile românilor.

Am reușit din opoziție dă redeschidem școlilele, deși toate partidele se opuneau. Iată că astăzi se dovedește că am pierdut un an și că elevii puteau fi în școli de ceva timp.

Tot din opoziție am reușit să apărăm pe românii lăsați fără banii de salarii cu care să cumpere mâncare la copii.

În acest timp PSD votează cot la cot cu PNL și USR validarea controversatului colonel Francisc Tobă, dovedind încă o dată nu îi respectă pe români” a declarat deputatul AUR Ciprian Titi-Stoica.

Reamintim că Marcel Ciolacu a declarat că nu va susține inițiativa AUR de suspendare a președintelui Iohannis, deși a încălcat Constituția. Liderul PSD susține că este prea devreme, iar contextul generat de criză nu este favorabil.

Back to top button