PSD se comportă ca și cum nu ar fi fost la guvernare timp de 30 de ani. Grindeanu are planuri mari: să câștige alegerile din 2024

Distribuie acest articol!

Liderii PSD se comportă ca și cum ar suferi de amnezie. Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a declarat că social-democrații își vor schimba abordarea în ceea ce privește linia politică, trecând de la a face „show” la a acționa „pragmatic” și „constructiv”, cu speranța că în 2024 vor reuși să câștige toate cele patru tipuri de alegeri.

„Cred ca abordarea PSD din ultimul an a adus la câștigarea alegerilor și cred că această abordare ne va duce la ce ne dorim în 2024, la câștigarea tuturor alegerilor, locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Ținta PSD este să câștige în 2024 toate cele patru tipuri de alegeri”, a spus Grindeanu.

Liderul PSD a dat ca exemplu legea bugetului pe care, susține Grindeanu, PSD a abordat-o „pragmatic” și „constructiv” prin prezentarea unei alternative la proiectul guvernamental.

„Sa faci spectacol doar de dragul spectacolului nu este o caracteristica a PSD, noi venim cu soluții. Se puteau face lucruri de show, de spectacol, pe diverse teme, dar nu cred ca e rolul nostru de principal partid politic in Romania. Cu ceea ce sunt 100% de acord este ca PSD trebuie sa vina cu solutii, nu cu show”, a mai spus Sorin Grindeanu.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: