PoliticăȘtirile 60m.RO

Pro România nu este un partid nou, este PSD rebrenduit, cu traseiști din PSD

PSD, împreună cu Pro România, stă destul de bine în intenția de vot, asta deși poartă mare parte din responsabilitatea ultimilor 30 de ani.

PSD a găsit întotdeauna soluții pentru a forma o majoritate parlamentară sau pentru a se apropia de ea.

De această dată partidul balama este Pro România, partid format numai din traseiști politici, cu precădere din oameni veniți din PSD.

Pentru că PSD era în cădere liberă au construit repede o barcă de salvare. PSD se prăbușește, asta este clar, așa că Pro România va deveni noul PSD dar cu aceleași obiceiuri.

Cele două partide împreună reprezintă în esență fostul PSD, dar prezentat într-o formulă vopsită.

Mai țineți minte când românii au pedepsit pe Traian Băsesc și partidul său de condamnați penali pentru diverse acte de corupție și trădare națională? Atunci PDL trebuia să dispară de pe scena politică, aceasta a fost voința românilor. Dar nu s-a petrecut așa deoarece au creat PMP și au preluat și PNL. Așa că astăzi oamenii din PDL tot la conducerea țării sunt și tot cu aceleași obiceiuri proaste. Patrioții nu fură, patrioții au grijă de țară.

Pro România nu are oameni noi, nu are oameni ce nu au mai făcut politică, Pro România este doar o minciună electorală a PSD.

Pe internet au apărut mesaje electorale false făcute de acest partid de buzunar și prin care se promova ideea că ar fi ceva nou, ceva ce nu a mai fost la putere.

Ori Victor Ponta a fost la putere din partea PSD, a fost prim-ministru. Chiar și Tăriceanu a fost prim-ministru. Ori cei doi acum s-au unit, răul s-a unit.

Practic vorbim de două „curve” politice care se prezintă drept fete mari.

Ponta și Tăriceanu, adică Pro România, sunt la fel de vinovați precum Iliescu, Băsescu, Orban, Iohanis și toată gașca comunist-securistă ce a distrus țara după 1989.

Pro România la moment nu este un partid real, nu are suporteri, nu are votanți proprii, nu are deloc activ de partid.

Ce are Pro România sunt banii devalizați de la români când s-au ocupat diverse funcții publice. Acolo nu există nici o formă de patriotism, este numai capitalism politic pur.

Bani sunt, există, deoarece în România s-a furat mult. Pentru că au bani vor avea și o bună poziționare plătită în online. Dar poziționarea plătită nu înseamnă că mai reușesc să păcălească pe cineva, să ia punctele electorale.

Banii nu mai reușesc să aducă pe români la vot, sătui de minciună și impostură. Românii sunt nevoiți astăzi să aleagă ceva nou, ceva diferit. Nu mai este momentul pentru a pune în față răul cel mai mic, acum există șansa de a putea alege binele.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button