PoliticăȘtirile 60m.RO

PSD i-a pus gând rău lui Vlad Voiculescu și pregătește o moțiune împotriva acestuia

PSD va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, imediat după începerea sesiunii parlamentare.

Marcel Ciolacu este nemulțumit de modul în care ministerul Sănătății, sub conducerea lui Vlad Voiculescu, gestionează pandemia și cammpania de vaccinare. Liderul PSD este de părere că actualul ministru nu își asumă niciun fel de responsabilitate. Ciolacu este la fel de nemulțumit și de Guvernul Cîțu, în condiițile în care sunt șanse slabe să atingă obiectul de a vaccina 10,4 milioane de români până la 1 septembrie.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

„Imi pare rău ca am avut dreptate. Iarăși avem lamentările liderilor PNL, care nu sunt niciodată în stare să ducă un act administrativ până la capat. La 1 februarie vom chema în parlament la audieri pe cei responsabili de această campanie. Asistăm la cea mai mare anomalie: guvernul nu are nicio responsabilitate, nu-și asumă nimic. Am auzit de la domnul Cițu că până la 1 septembrie vom avea 10,4 milioane de romani vaccinați. Ce se intamplă dacă nu? Orice politician responsabil ar trebui să-și depună demisia.

Back to top button