Politică

Protest AUR la poarta Parlamentului contra unei propuneri de lege privind prevenirea separării copilului de familie. George Simion: „Firea, retrage proiectul”

Zeci de manifestanți s-au adunat miercuri dimineață la poarta parlamentului într-un protest organizat de partidul AUR. Protestul a fost organizat ca reacție la un proiect de lege privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie” propus de guvern, ce ar proveni de la ministerul condus de Gabriela Firea.

„Firea, retrage proiectul acum”, a spus George Simion, care transmite protestul live pe Facebook. „Așteptăm ca Ciolacu să retragă legile, atunci cred că lumea să fie măcar parțial mulțumită”, a adăugat el.

Potrivit acestuia, protestul este pentru „oprirea legilor antinaționale”. „Nu cedăm, copiii îi aparăm!” și „trădătorii”, scandează manifestanții.

Prin proiectul de lege se înființează Observatorul copilului, prin intermediul căruia vor fi identificați și înregistrați toți copiii aflați în situație de risc de separare de familie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button