Politică

Prostia, un fenomen social promovat de Dragnea în Teleorman. Domnul ICĂ și prețul pâinii

Deputatul Ică Florică Calotă, un geniu în ale prostiei de pe plaiurile teleormănene ne uimește cu afirmațiile sale, cel mai probabil plătite, pentru că din informațiile noastre are o problemă cu înțelesul și mai ales cu scrisul în limba română. Traseistul Ică, un băiat deștept ce se perindă de ani buni prin Parlamentul României cu rezultate zero pentru teleormăneni, ne spune că scumpirea pâinii este un fenomen global.

Liviu Dragnea a reușit să producă politicieni proști pe bandă rulantă pe care i-a cocoțat în cele mai înalte funcții în stat, de la Carmen GAZ la Veorica Dăncilă. Domnule ICĂ, prețul pâinii a crescut în România pentru că voi, politicienii de la PSD și PNL(USR-UDMR), sunteți niște mafioți ordinari. Voi ați liberalizat piața energiei și ați adus toată mafia internațională în România să intermedieze vânzarea de energie și gaze la prețuri speculative ce urcă până la cer pe spatele românilor. Da, firme offshore cu zero angajați și cifre de afaceri de peste 300 de milioane de euro anual. Numai dacă încerci să dai de mafioții ăștia de pe piața energiei nu ai nici o șansă, răspunde un robot la telefon în timp ce tu privești ca prostul factura de mii de lei.

Geniile de la Belina

Poate plecați în Kurdistan să ne spunți și nouă cât e prețul pâinii acolo, pentru că date statistice putem pune și noi cu copy paste pe Facebook. Prețul pâinii a crescut pentru că voi mafioților ați lăsat piața să funcționeze în mod speculativ. Dacă crește prețul la petrol, gaze și energie electrică, automat crește și prețul la pâine. Voi, idioților, ați închis Mintia și minele de cărbune. Voi ați blocat construcția reactoarelor doi și trei de la Cernavodă, precum și modernizarea în regim de urgență a reactorului unu.

Mafiotul de la Alexandria, Dragnea Liviu, a blocat extragerea gazelor din Marea Neagră în interesul Rusiei, iar noi depindem acum de Bursa de la Viena controlată de Gazprom. Ați înțeles domnul Ică care e combinația? Că voi numai la asta vă pricepeți.

S-a terminat cu voi. Românii vor mătura cu voi pe jos la următoarele alegeri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button