PoliticăȘtirile 60m.RO

Propunerea lui Ciolacu către Firea: va fi parlamentar

Marcel Ciolacu, șeful de la PSD, ține aproape de Gabriela Firea după ce aceasta a luat un scor mare la alegerile locale din acest an.

Deși a pierdut capitala în favoarea lui Nicușor Dan, Gabriela Firea s-a situat la puține procente diferență.

Ori aceste procente pot aduce voturi pentru PSD în alegerile din 6 decembrie iar Ciolacu i-a garantat lui Firea un post de europarlamentar:

„Astăzi Nicușor Dan și Ludovic Orban au confirmat că proiectele Gabrielei Firea pentru București erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București.

Sunt convins că Gabriela Firea va apăra bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi. Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanța dramatică între promisiuni și realitate.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button