PROMISIUNI. Diferența între Simion și Orban este că Orban a dovedit că nu poate

Distribuie dacă ți-a plăcut

Incredibil cât tupeu pe cei care conduc România. PSD și PNL au condus România în ultimii 30 de ani sub diverse forme de exprimare politică, adică sub diverse denumiri ale partidelor.

De patru ani la acest menaj s-a alăturat și USR, partid ce a votat în linie tot ce era de votat. Ce să mai spunem de faptul că majoritatea liderilor partidului sunt oameni cu state vechi în politică și că au avut un guvern susținut de PSD când nici nu exista USR.

În această seară vine Orban și ne spune cum e bine să nu fim ultimii și am putea să fim primii. Doar că ei spun asta când se află la putere deja de un an și au mai tot guvernat în alți ani.

Orban reprezintă un sistem, ori ei au demonstrat că nu pot asigura buna guvernare a țării.

Câtă ipocrizie să vii și să spui că vei face, că vei drege, când tu ai puterea și nu faci și nu dregi.

Domnule Orban, chiar iei pe români de proști.

Să uităm noi că numai acum o săptămână au murit oameni carbonizați într-un spital din România? Cine conducea atunci România?

Ce te-a împiedicat pe tine, PNL sau PDL, să faceți autostrăzi? Ce vă împiedică ca acum să avem buldozerele făcând o autostrada spre Moldova?

Vă spunem noi: pentru că sunteți hoți, impostori și incapabili să faceți acest lucru. Sunteți doar marionetele unora de s-au pus pe căpătuit în România.

E timpul să schimbăm lucrurile, să dăm România altora mai tineri, o altă generație, fără comuniști și securiști.

A venit momentul la care românii să pună mâna pe ștampilă și să facă o altă alegere. De 30 de ani se aud numai vorbe, nimic concret, numai hoții și tunuri.

Acum o nouă forță politică, una antisistem , vine să spulbere scena politică.

AUR-ul lui George Simion se află la 7-8% și se duce spre 9-10%. Cei care jefuiesc acum țara au devenit disperați și nu știu cum să mai lovească în noul partid politic.

Televiziunile din România nu mai dețin controlul, AUR domină pe online prin faptul că spune adevărul și aduce oameni buni, noi, tineri și patrioți ca să conducă România.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: