Social

Primele cuvinte rostite de ÎPS Teodosie în timp ce Palatul Arhiepiscopal ardea: Bine că nu este afectată nicio viață. Cele materiale se vor face

Un incendiu puternic a distrus, în numai 4 ore, mansarda Palatului Arhiepiscopal din Constanța. În tot acest timp, arhipiescopul Teodosie nu a încetat să slujească, iar pompierii se luptau cu flăcările care au mistuit reședința ierarhului.

”Suntem într-o seară de cumpănă, dar rugăciunea, acum, trebuie să lucreze mai intens. De aceea nu am întrerupt rugăciunea.

Dumnezeu ne cere pocăință! Bine că nu este afectată nicio viață. Cele materiale se vor face. A îngăduit Dumnezeu și această ispită și nu ne mirăm de necazurile care vin asupra noastră. Îl rugăm pe Dumnezeu să ne ajute să le înfruntăm și să rămânem cu credința.

Ne vom gândi mai intens în fiecare sâmbătă seara la această cumpănă de acum. Să ne depărtăm toate razele păcatelor noastre, ale întunericului, ca să vină Lumina Adevărului peste noi.”, a spus ÎPS Teodosie în timp ce pompierii se luptau cu flăcările.

ț

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button