Politică

Primarul USR-ist al Brașovului, exmatriculat din facultate pentru a doua oară. Detaliile „rușinoase” din CV pe care edilul le-ar vrea ascunse

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost exmatriculat din facultate pentru a doua oară. Totul a ieșit la iveală după ce acesta ar fi mințit în CV că ar fi absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare. â

Totul s-a întâmplat în anul 2020 când atât edupedu.ro, cât și alte publicații naționale au scos la iveală neregula din cv-ul primarului și că de fapt acesta fusese de fapt exmatriculat.

Prima oară s-a întâmplat la o facultate din București. În urmă cu doi ani, primarul s-a înscris din nou la o facultate din Brașov cu gândul că de data asta o va finaliza și își va lua licența. Însă acesta nu s-ar fi mai prezentat la cursuri și nici nu ar fi plătit taxa de școlarizare astfel că a fost exmatriculat și de aici pentru a doua oară.

În anul 2020, publicații precum edupedu, dar și alte surse naționale și locale au relatat că primarul Allen Coliban a falsificat informațiile din CV-ul său, pretinzând că este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, în timp ce, în realitate, fusese exmatriculat.

Reprezentanții universității au fost nevoiți să intervină public pentru a dezvălui adevărul, altfel primarul ar fi continuat să perpetueze minciuna. 

Primarul USR a dorit să remedieze această situație și, acum doi ani, s-a înscris din nou la o facultate, de data aceasta în Brașov, cu speranța că va finaliza studiile și își va obține diploma de licență. Deși a înaintat dosarul cu materiile absolvite la București, a fost înscris direct în anul V, pe baza echivalării notelor. Cu toate acestea, primarul nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor și nu s-a prezentat la cursuri, nici măcar nu a achitat taxa de școlarizare. Din acest motiv, Universitatea Transilvania l-a exmatriculat pentru a doua oară…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button