Politică

Primarul liberal din Ploiești a dezertat la PSD

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, care în 2020 a fost ales în funcţie din partea PNL, a anunţat că va candida anul viitor din partea PSD Prahova pentru un nou mandat.

„Da, voi candida din partea PSD. Vreau să merg într-o zonă în care lumea se interesează, de la premier şi până la ultima structură, de administraţie. Deci, de iure sunt în PNL, dar suspendat, de facto, aşa cum am spus, voi candida pentru un nou mandat din partea PSD”, a declarat Volosevici pentru AGERPRES.

Acesta spune că nu se pune problema să îşi dea demisia din PNL, pentru că şi-ar pierde mandatul.

„PNL, în afară de a mă critica… Dacă sunt aşa slab, praf, pulbere şi rău pentru oraşul ăsta, nu înţeleg de ce nu se ia o decizie. E un joc penibil al PNL. (…) Cred că nu datorez PNL-ului nimic, dat fiind faptul că mulţi de acolo sunt în funcţii şi datorită sprijinului meu. Nu pot fi bătaia de joc a unor oameni care sunt ‘listaci’, care s-au bucurat de susţinerea mea să ajungă acolo unde sunt acum, după care au uitat de Ploieşti”, a adăugat Volosevici.

El a precizat că îşi asumă eventuale critici din partea alegătorilor, ca urmare a schimbării partidului, punctând că nu se teme de discuţia politică, ci de a nu avea ajutor pentru problemele din administraţie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button