Primarul din Ilfov care s-a bătut cu APM ca să închidă o platformă temporară de selectare a gunoiului

Distribuie acest articol!

Acum puțin timp recorder.ro semnala cum Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov a eliberat o autorizație de funcționare pentru o platformă de selectare a gunoiului în localitatea Tunari din județul Ilfov.

Recorder.RO susținea faptul că în spatele acestei mașinațiuni s-au fi aflat membri sau apropiați ai PSD Ilfov, iar gunoiul era adus cu zeci de mașini din tot Bucureștiul, dar și din Voluntari.

Deschiderea platformei de gunoi, care tindea să infecteze întreaga zonă, se baza anumite scăpări ale legii, respectiv pe faptul că platforma betonată era una existentă și nu a fost necesară decât montarea unui cort în care operațiunile de selectare erau realizate.

APM Ilfov nu a făcut nici o vizită pe teren, așa că primăria Tunari s-a trezit pe propriul teritoriu, fără ca să fi emis vreo autorizație de construire vreodată, cu groapă de gunoi, cică temporată.

Imediat după aflarea veștii primarul în funcție, Neacșu Alexandru, a început bătălia cu autoritățile ce au eliberat avizul pentru anularea acestuia.

Astăzi a fost făcut anunțul cel mare: platforma de selectare a gunoiului a pierdut autorizația de funcționare obținută pe baza unor declarații mincinoase, dar și cu complicitatea Agenției pentru Protecție Mediului Ilfov, fieful PSD, care știa prea bine că la mai puțin de 200 mp de platformă se aflau și se construiau locuințe.

Primăria Tunari condusă de Neacșu Alexandru a aplicat și o amendă: 100 000 de lei, cea mai mare amendă ce poate fi aplicată unei persoane fizice sau juridice.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: