Știrile 60m.RO

Primarul Băluță aruncă banii pe investiții inutile ca să dea banii la firmele de partid

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, membru al Partidului Social Democrat (PSD), este critic dur de bucureșteni, după ce a anunțat planurile de demolare a Pieței Berceni.

Sursa noastră din cadrul administrației locale a dezvăluit că proiectul grădiniței ar putea costa milioane de euro, sume ce vor fi direcționate evident către firme cu legături strânse cu PSD, de la care Băluță va primi comision

Această dezvăluire vine într-un context în care în apropierea Pieței Berceni pe care Băluță vrea s-o demoleze există deja trei grădinițe.

Aceste planuri ale primarului PSD, care ar avea probleme cu drogurile nu este motivată de nevoile reale ale comunității, ci de dorința primarului de a favoriza niște firme căpușe de la care va percepe comision.

Locuitorii Sectorului 4, în special comercianții din Piața Berceni, sunt profund nemulțumiți de această decizie. Ei susțin că demolarea pieței va afecta grav viața comunității și va duce la pierderi economice semnificative.

Un părinte din sector, care a dorit să rămână anonim, a declarat: „Este incredibil cum primarul ignoră complet nevoile reale ale locuitorilor. Avem alte probleme mult mai presante în sector decât construirea unei noi grădinițe acolo unde nu este nevoie.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button