InternaționalȘtirile 60m.RO

Președintele care își amenință populația cu împușcarea dacă nu respectă restricțiile

Coronavirus face ravagii în întreaga lume. Sunt sute de mii de victime într-o mulțime de țări ale lumii. Totuși în unele țări măsurile luate sunt deosebit de dure. Au dat deja ordin! Cine nu respectă ordinele va fi împușcat. Află aici care președinte își amenință cu moartea propria populație.

Președintele care își amenință populația cu împușcarea dacă nu respectă restricțiile
Pandemia de coronavirus îi face pe unii conducători să ajungă la măsuri disperate. Există o țară în care oamenii sunt amenințați cu moartea dacă nu vor respecta măsurile de izolare.

În Filipine au fost luate măsuri fără precedent în istoria țării, totul pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19. Președintele Rodrigo Duterte este cel care și-a atenționat cetățenii în vederea respectării măsurilor.

Armata și poliția au primit undă verde să deschidă focul asupra oamenilor care provoacă tulburări publice pentru a ajuta eforturile de combatere a pandemiei.

Dictatorul Duterte și-a avertizat conaționalii după protestele locuitorilor din insula Luzon. Aceștia sunt de fapt nemulțumiți de lipsa unor produse esențiale.

„Se înrăutăţeşte. Subliniez încă o dată gravitatea problemei, iar voi trebuie să ascultaţi.

Ordinele mele către poliţie şi soldaţi, în cazul în care se creează tulburări, iar vieţile le sunt puse în pericol, sunt: Împuşcaţi-i! Luaţi aminte, aţi fost avertizaţi. S-a înţeles? Morţi. Dacă veţi provoca probleme, vă voi îngropa!”, a declarat Duterte pentru businessinsider.com.

Duterte este un președinte pentru care menținerea ordinii în țară este cel mai important lucru. Pe lângă amenințarea cu împușcarea pentru insubordonare, în această țară s-au luat și alte măsuri. Cetățenii sunt descurajați să iasă din locuințe.

„Mort. Dacă îmi faci probleme, te bag în mormânt,” a amenințat președintele 20 de persoane din cartierul San Roque, din Manila.

Astfel, s-au pus coșciuge deschise pe străzi și s-au mai utilizat tunuri de apă pentru a decontamina străzile. În Filipine s-au înregistrat aproximativ 3.000 îmbolnăviri și mai mult de 100 decese din cauza Covid-19.

Back to top button