Știrile 60m.RO

Presa nu reușește să dezbine AUR. Târziu despre Simion: suntem o echipă

Pe măsură ce AUR crește în sondaje, fiind aproape să depășească inclusiv PSD, presa caută să denigreze și să dezbine partidul. În ultima săptămâna, cei care sunt deranjați de această realitate au distribuit o știre care anunța că Tribunalul București a anulat alegerea lui George Simion ca președintele al AUR la congresul din 2022 al formațiunii politice.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere (CNC) al AUR, a transmis un mesaj public prin care a anunțat că știrea în cauză este cât se poate de irelevantă deoarece, indiferent de sentință – care nici măcar nu este definitivă, partidul nu este afectat. În urma Congresului din 2022, funcțiile celor doi co-președinți George Simion și Claudiu Târziu au fost împărțite, astfel încât fiecare are atribuțiile sale și lucrează într-o echipă unită. În plus, a punctat Târziu, numai „în România e posibil să fie dată, peste o decizie definitivă, o altă hotărâre, a altei instanțe, care să o nege pe prima”.

„A produs multă emoție o știre fără nici o miză, în esență. Drept pentru care cred că trebuie să-i liniștesc pe prieteni și pe dușmani.

Dacă ne-am numi iarăși copreședinți, am face pe mai departe ce facem. Suntem o echipă, conducem partidul împreună și nu ne cramponam de cum se numesc funcțiile pe care le îndeplinim, în efortul de reconstrucție națională la care ne-am angajat. Trecerea de la copreședinți la un președinte a fost una strategică, dar nu e ca și cum nu am putea funcționa ca și până în 27 martie 2022.

Așa încât, fiți liniștiți, nu mor caii când vor câinii. Mergem mai departe, în orice formulă, uniți, hotărâți, mereu cu un pas înaintea adversarilor, și vom învinge”, a spus Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button