Politică

Premierul Ciolacu: Ministrul Marius Budăi m-a anunţat despre decizia de a-şi depune demisia, la finalul acestei şedinţe. E un gest de onoare

Ministrul Muncii, Marius Budăi, urmează să îşi dea joi demisia din funcţie, în urma scandalului legat de neregulile găsite în azilele din judeţul Ilfov, au declarat surse politice pentru News.ro. Anunţul ar urma să fie făcut în şedinţa de Guvern care începe la ora 11.00. Acesta şi-a depus demisia la Cancelaria premierului Marcel Ciolacu şi urmează să se ia act de ea după şedinţa Executivului. Premierul Marcel Ciolacu a spus în şedinţa de Guvern că ministrul Budăi l-a anunţat despre decizia de a-şi depune demisia, la finalul acestei şedinţe. Din punctul meu de vedere, e un gest de onoare, a spus premierul.

Premierul Marcerl Ciolacu a anunţat că a avut de dimineaţă o discuţie cu ministrul Muncii, Marius Budăi.

”M-a anunţat despre decizia de a-şi depune demisia, la finalul acestei şedinţe. Din punctul meu de vedere, e un gest de onoare pentru care îi mulţumesc şi sunt convins că aceasta este reacţia firească a unui decident politic, într-o asemenea criză. Este reacţia firească în oroce democraţie consolidată a Europei”, a anunţat şeful Executivului. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button