JUSTIȚIE

Predoiu: S-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare! Din 58 de victime, 43 sunt cadre ale MAI, 39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că s-a acționat conform procedurilor în vigoare deși intervenția autorităților a dus la creșeterea numărului de victime. Din 58 de victime, 43 sunt cadre ale MAI, 39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi.

„La faţa locului s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare de către comandantul acţiunii şi şeful operaţiunii în teren. Şi, după toate evaluările, faptul că s-a intervenit atât de rapid, s-a creat un perimetru şi s-au îndepărtat pericolele a făcut posibil să fie evitate pierderi de vieţi omeneşti într-un număr mult mai mare. Procedurile s-au aplicat conform legii”, a declarat Cătălin Predoiu.

El a anunţat că a discutat despre acest caz şi cu procurorul general al României, Alex Florenţa.

„Se fac verificări şi de către poliţie şi de către parchet. Am vorbi aseară şi cu poliţia, am vorbit aseară şi cu Parchetul General, s-au declanşat toate procedurile şi se iau măsuri cât mai urgent. Am vorbit în această dimineaţă cu procurorul general, care m-a asigurat că toţi procurorii sunt în acţiune, la fel poliţia încă de aseară”, a spus ministrul Afacerilor Interne.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button