SĂNĂTATE

POLONIA. Ministrul Sanatatii, Adam Niedzielski: Nu mai acceptăm vaccinurile COVID și refuzăm plata acestora

Ministrul Sănătății din Polonia, Adam Niedzielski, a declarat că a informat Comisia Europeană că refuză să mai primească vaccinuri covid și refuză plata acestora.

„La sfârşitul săptămânii trecute, am recurs la clauza de forţă majoră şi am informat atât Comisia Europeană, cât şi principalul fabricant de vaccinuri, că refuzăm să primim aceste vaccinuri şi că refuzăm, de asemenea, să efectuăm plăţile(…) Suntem foarte decepţionaţi de atitudinea Comisiei (Europene) şi a producătorilor.”, a declarat Adam Niedzielski.

Noi încă ne întrebăm cine și de ce a comandat zeci de milioane de doze dar oficialii de pe Dâmbovița nu zic nimic despre acest instrument al clauzei de forță majoră, la care puteau și ei apela dacă se dorea. Klaus Iohannis, Florin Cîțu, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, o serie de decidenți care au distrus și jefuit România în pandemie împreună cu acoliții lor. Procurorii dorm cu capul pe dosarele pandemieie. Izoletele, vaccinurile și toate achizițiile mizerabile din pandemie prin UNIFARM nu le investighează nimeni.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button