PNL Vrancea. Paraziții cu 2.90 la BAC conduc România

Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul.

Vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a făcut contestație la nota obținută la limba română: luase 3.6 și spera la mai mult.

Probabil vreo păsărică rău intenționată i-a șoptit că el este un mic Iorga și probabil este o greșeală. De altfel, dacă alții au crescut de la 6 la 10, de ce nu ar fi și la Daniel Morosanu o greșeală.

Așa că se puse liberalul ce a dat BAC-ul la 42 de ani să facă contestație.

Și ce să vezi: comisia de soluționare a contestației a susținut că nota 3.6 este prea mare și că 2.9 caracterizează mai bine lucrarea.

Ar trebui să ne amuzăm, dar indivizi care iau 2.9 la BAC sunt cei care conduc România și sunt fixați precum păduchii în toate structurile statului român.

Practic asistăm la o invazie de paraziți ce căpușează pe Români. Probabil într-un stat normal astfel de personaje ar fi ajuns hoți de buzunare, dar nu și în România unde ajung să devalizeze bugetul României.

Sigur că lipsa BAC-ului îl va împiedica să ocupe funcții importante în statul român și care necesită studii superioare. Tânărul politician nu s-a înscris în PNL ca să fie șofer pe viață, era doar o etapă spre mai mult.

Nu înțelegem exact dacă Daniel este un produs al campaniei prezidențiale România Educată inițiată de către Klaus Iohannis. Fost profesor și inspector școlar, apoi primar de Sibiu, ne-am fi așteptat ca președintele să știe ce are de făcut pentru o Românie Educată.

Dar acum e deja prea târziu: primul mandat s-a dus, al doilea a început fără prea mari premize de mai bine. România Educată este simbolizată de vicepreședintele PNL Vrancea și care dorește să conducă județul, dacă nu chiar România, dar nu reușește să obțină mai mult de 2.9 la BAC.

 • Record de cazuri noi de COVID în Franța: 16.096 într-o singură zi
  În Franţa au fost înregistrate 16.096 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii. În ziua precedentă, au fost raportate 13.072 de cazuri. 52 de persoane au murit de Covid-19 în Franţa într-o zi, numărul total al victimelor ajungând la 31.511. În total, 6.031 de persoane au fost spitalizate, dintre care 613 în 24 de ore. 124 de bolnavi au ajuns la terapie intensivă de ieri. Rata de pozitivitate se ridică la 6,5%. Aflați amănunte de pe news.ro.  » Citiți întreg articolul pe www.ZiarulDeIasi.RO
 • În ciuda opoziției lui Iohannis alocațiile copiilor se vor dubla
  Decizie deloc surprinzătoare a curții constituționale și care a decis că dublarea alocațiilor prin lege este legală, iar guvernul trebuie să respecte legea și să ducă la îndeplinire prevederile ei. Așa că alocațiile pentru copii vor crește de la 150 de lei până la 300 de lei. Măsura este binevenită din moment ce vorbim de mai puțin de 1 euro pe zi. Chiar și cu alocația dublată discutăm de cele mai mici sume alocate din uniunea europeană. Natalitatea nu pare a fi o prioritate pentru statul român. Familiile cu mulți copii sunt abandonate în sărăcie din moment ce unul dintre
 • Giorgianei Hosu, șefa DIICOT, și-a dat demisia după condamnarea soțului
  Giorgianei Hosu și-a prezentat demisia în această seară. S-a întâmplat acest lucru după ce soțul său a fost condamnat la trei ani cu suspendare. Alții care fură găini primesc mai mult. Conducerea DIICOT va fi asigurată în continuare de către procurorul-șef adjunct DIICOT, Oana Daniela Pâțu.
 • Șeful jandarmeriei română pus sub acuzare de procurorii DNA
  Procurorii militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari au dispus efectuarea urmăririi penale față de următorii suspecți: ENESCU BOGDAN, colonel, la data faptelor și în prezent împuternicit inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare a funcției dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată (10 acte materiale);FLOREA CONSTANTIN, general de brigadă, la data faptelor împuternicit inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în prezent inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean
 • Cluj. Cu 20 de genuflexiuni îți cumperi bilet de transport
  Dispozitivul montat distribuie gratuit bilete celor care execută corect 20 de genuflexiuni, într-un timp de două minute. Şi nu, nu pot înşela aparatul, genuflexiunile trebuie să fie corect executate.Aparatul identifică, cu ajutorul unei camere video şi al unui soft special, mişcările corecte şi le numără. Mișcarea aleasă este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică aceast exercițiu. Aparatul SMART pentru bilete este o iniţiativă a unui festival de sport care încurajează mișcarea și promovează un stil de viață sănătos. Automatul cu bilete pentru sănătate va rămâne aici timp de două
%d blogeri au apreciat: