PNL s-a prăbușit în sondaje. „Aripa Cîțu” are sub pragul de intrare în Parlament, iar „Aripa Orban” este cu mult sub AUR

Distribuie acest articol!

Pagina de Facebook Europe Elects publică un sondaj realizat de Gazeta Civică la solicitarea Alianței Pentru Patrie, formațiune nou înființată pe care Liviu Dragnea o conduce din umbră și care s-a transformat într-un soi de refugiu pentru pesediști celebri căzuți în dizgrația actualei conduceri social-democrate gen Codrin Ștefănescu, Carmen Dan sau Liviu Marian Pop. 

Potrivit sondajului, a doua formațiune politică în preferințele electoratului este USR cu 17,5%, urmată de AUR cu 17% și PNL cu aproximativ 14,5% în situația în care cumulăm scorurile, întrebările fiind puse diferențiat pentru aripile Cîțu și Orban. 

Gazeta Civică: la comanda celor de la partidul lui Dragnea (Alianța Pentru Patrie), în perioada 12-17 octombrie s-a efectuat un sondaj de opinie care vizează intenția de vot pentru parlamentare. Sondajul s-a efectuat prin metoda CATI (adică telefonic) și a avut un număr de 1133 respondenți. Pentru prima dată, PNL-ul a fost măsurat pentru cele două aripi distincte. Aripa CÎȚU și aripa ORBAN.  

Iată rezultatele complete:  

1. PSD: 30% 

2. USRPLUS: 17,5% 

3. AUR: 17% 

4. PNL ARIPA ORBAN: 11,5% 

5. PMP: 6% 

6. PRO-ROMÂNIA 5% 

7. UDMR: 4%  

8. ALIANȚA PENTRU PATRIE: 3,5% 

9. PNL ARIPA CÎȚU: 3% 

10. ALDE: 1,5% 

ALȚII: 1% 

sondaj1


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: