Politică

PNL Brăila anunță că refuză să facă orice campanie PSD

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a transmis printr-un comunicat de presă că „în judeţul Brăila PSD rămâne principalul adversar al PNL” şi că „PNL nu va face campanie candidaţilor PSD şi nu va susţine candidaţii PSD”.

„În judeţul Brăila, acolo unde hotărâm eu şi colegii din conducerea Organizaţiei Judeţene PNL, liberalii nu vor face nicio alianţă cu PSD. În judeţul Brăila, PSD este principalul adversar al PNL. Ieri s-a luat o decizie la nivelul conducerilor PNL şi PSD cu privire la comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. De asemenea, s-a hotărât prin vot că la alegerile europarlamentare PNL ŞI PSD vor merge pe liste comune, iar la alegerile locale fiecare dintre cele două partide vor merge pe liste proprii. În discuţiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii din conducerea partidului, eu mi-am spus poziţia.

Acum o spun public: în ceea ce mă priveşte, ca preşedinte al PNL Brăila, nu s-a schimbat nimic referitor poziţia mea faţă de PSD. PNL Brăila este în opoziţie la nivel local faţă de PSD Brăila, PNL Brăila va trata PSD Brăila ca un adversar politic şi va lupta pentru a realiza o schimbare la nivelul Consiliului Judeţean, la nivelul Primăriei municipiului Brăila şi al Consiliului Local Municipal, precum şi la nivelul primăriilor şi consiliilor locale din între judeţul”, a declarat Popa.

Alexandru Popa a adăugat că „în acest an, PNL Brăila va arăta PSD ce înseamnă adevărata luptă electorală, nu cea mimată”.

„În judeţul Brăila, PNL nu va face campanie candidaţilor PSD şi nu va susţine candidaţii PSD. Şi brăilenii vor putea să vadă în campania electorală dacă eu şi colegii mei liberali vom face aşa cum am spus sau nu”, a încheiat Popa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button