Politică

Ploiești: AUR va colabora în Consiliul Local cu ”Mișcarea Noi, Ploieștenii”

Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu noul primar ales al Ploieștiului, Mihai Polițeanu . Discuția noastră a fost una constructivă și deschisă, concentrată pe nevoile urgente ale orașului nostru. Ambele părți ne dorim rezolvarea problemelor cu care se confruntă Ploieștiul, inclusiv gestionarea datoriilor considerabile pe care municipalitatea le are în acest moment.

Suntem pregătiți să colaborăm activ în Consiliul Local cu Mișcarea Noi, Ploieștenii și nu vom ignora nici colaborarea cu celelalte formațiuni politice care și-au trimis reprezentanții în Consiliul Local. Orice colaborare se va face însă strict în interesul ploieșteanului și al orașului nostru.

Împreună, putem aduce schimbările pozitive de care Ploieștiul are nevoie. Am încredere că, prin muncă dedicată și colaborare, vom reuși să transformăm orașul Ploiești în bine. Prioritățile mele, în calitate de președinte AUR Prahova, rămân clare: dezvoltarea durabilă a orașului și creșterea calității vieții pentru toți ploieștenii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button