Piperea: s-a triplat numărul morților de cancer

Distribuie acest articol!

Avocatul Gheorghe Piperea aruncă niște cifre îngrijorătoare cu privire la mortalitatea datorită cancerului în această perioadă. El susține că datorită neglijării altor afecțiuni din cauza coronavirusului numărul celor care au murit datorită cancerului s-a triplat față de aceeași perioadă a anului trecut:

„Anul trecut, pe vremea asta, în România, în fiecare zi mureau de cancer 142 de oameni.
În ultimele trei luni, media zilnică a deceselor din această cauză s-a triplat. De trei ori mai mulți cetățeni români cu drepturi, într-un stat (cică) democratic și social, au murit de cancer. În decursul ultimelor 100 de zile, au murit de cancer cu 30 de mii de oameni mai mulți decât muriseră anul trecut, în decursul a 100 de zile de primăvară.

El susține că au murit de cancer în ultimele 100 de zile peste 30 000 de români, numărul fiind de circa 30 de ori mai mare decât al celor datorat coronavirusului:

„Numărul este de cca 30 de ori mai mare decăt totalul deceselor de covid-19 și de 6 ori mai mare decât numărul cazurilor active de infectare cu virusul chinez (de care, azi, majoritatea medicilor germani spun că nu e mai periculos decât virusul gripei obișnuite). Câți dintre acești oameni au murit cu zile, pentru că nu li s-a permis internarea pentru diverse proceduri de tratament vom vedea, probabil, în procesele de malpraxis medical îndreptate împotriva unor țapi ispășitori ai medicinei și birocrației în halate dar:
(i) cât de eroici se mai simt acum cei care au adoptat ca niște peruși îndragostiți de captivitatea lor din colivie sloganul #staiacasă, plus toate tâmpeniile liberticide inventate de autoritățile pandemice cu titlu de “protecție” contra molimei? În minunata zicere a dlui Johannis “în cazul bolilor, ori ești precaut, ori ești prost”, la ce categorie se consideră încadrabili – precauți sau proști?
(ii) cei care le acordă, în proporții demne de Coreea de Nord, încrederea lor acestor statui greșite ale pandemiei, își vor da vreodată jos de pe soclu acești idoli falși, realizând în ce hal au fost prostiți? Vor mai aplauda mult actuala prostocrație românească?”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: