Politică

Pilotul Tăriceanu a făcut un survol al Aeroportului Brașov – Ghimbav și a tras o concluzie electorală: se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier

Fostul președinte al Consiliului Județean, Aristotel Căncescu, acum candidat la CJ doar pentru un loc în plen după de dosarul pentru președinția i-a fost respins pentru nerespectarea rigorilor electorale, spune încă din perioada de precampanie, că șantierul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav a cam stat pe loc de când a plecat el din administrația județeană. Pentru a-i convinge pe alegători de această idee, spusele lui Căncescu au fost întărite sâmbătă și de liderul ALDE, Călin Popescu Triceanu, sosit la Brașov pentru a susține candidaturile colegilor săi din ALDE la alegerile locale. 

Astfel, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Braşov, că dincolo de evaluarea campaniei organizaţiei judeţene, a discutat cu candidaţii partidului despre proiecte de interes local, pe care le cunoaşte din perioada în care era prim-ministru, iar în acest sens cel mai important este aeroportul de la Ghimbav. 
„Şi mă refer la proiectul aeroportului, care a început în perioada în care eram premier şi pe care l-am finanţat din fonduri guvernamentale, care însă s-a împotmolit după construirea pistei, iar acum se încearcă foarte timid să fie reluat şi să se finalizeze terminalul şi semnalizarea pistei, lucrări pe care le-am văzut şi sunt într-o formă incipientă”, a afirmat Tăriceanu, conform agerpres.ro. 
Pentru a fi și probabil mai credibil atunci când vorbște despre aeroportul de la Brașov, Tăriceanu a amintit că acest proiect – pe care el l-a susținut încă din perioada în care era premier, nu a avansat deloc în mod notabil. Aceasta este o chestiune pe care a observat-o și în urma unui survol recent al Aeroportului de la Ghimbav, dat fiind că deține și un brevet de pilot. 
„Nu mă voi referi la proiecte locale, pentru că nu vreu să se creadă că dau eu sarcini colegilor de la Brașov, dar mă voi referi la proiectul Aeroportului de la Brașov pe care îl cunosc,

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button