Știrile 60m.RO

Piedone i-a umilit pe Ciolacu și Ciucă. Nu se așteptau la un asemenea curaj

Nu vor victorie”, a fost replica lui Piedone, după ce gruparea covrigarului de Buzău a declarat că nu-l va susține pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

Cristian Popescu Piedone a comentat reacția PSD: „Vestea îmi face viața mai luminată, se clarifică apele. Nu mă susține PSD.

Ei spuneau în sondaje, că 60% din votanții PSD s-au săturat de sondaje sterile. Nu mă sperie, mă motivează merg până la capăt.

E păcat că PSD nu a vrut o victorie. Ei s-ar fi ajutat, pe mine mă ajută cetățenii Bucureștiului. Credeți că România nu s-a săturat de politica de culise?  Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist.

Le transmit celor de la PSD că voi avea susținerea mai multor partide. Nu știu – arici pogonici, partidul extratereștilor, nu numai PSD și PNL există în București.

Mi-am ocupat locul 1, eu mă gândesc pe cine să pun viceprimar.  (Vă e frică de vreunul dintre candidați? De Firea, de Burduja?) Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată?

Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni. Cine e Gabriela Firea? Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității.

Nu cred în niciun sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button