Știrile 60m.RO

Piedone, despre candidatura la primăria Capitalei: Mi-au spus să mă retrag că e mai bine pentru mine şi familia mea. Nu o voi face!

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, este candidatul cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei. El și-a anunțat oficial candidatura.

Cristian Popescu Piedone, liderul de vârf al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și primar al Sectorului 5, a intrat în lumina reflectoarelor pentru a discuta despre propria sa candidatură pentru funcția de primar al Bucureștiului.

„Până în ultima clipă. Până la lansarea mea oficială mi-au spus să mă retrag din cursă, că e mai bine pentru mine. E mai bine pentru familie.

Să știți că nu mă victimizez și n-am nevoie să vă spun astăzi lucrurile, dar lucrurile s-au întâmplat.Trăim în România! Şi nu numai telefoane, ci mesageri de la porumbei călători până la „știi, am auzit, se zice”. Pe mine nu mă interesează. Sunt exponentul nedreptății în România. Și nu mă victimizez că am stat un an și o lună în pușcărie degeaba pentru că a trebuit să fiu acarul Păun, să fie aruncat un nume pe scări la momentul „vreau guvernul meu”, spus edilul Sectorului 5.

Într-un interviu acordat Antena 3 CNN, Piedone a exprimat îngrijorarea sa în legătură cu acceptarea candidaturii sale, evidențiind discrepanțele dintre percepția politică și realitatea de teren. El a subliniat că, în ciuda unei campanii susținute, a simțit o lipsă de susținere reală din partea unor instituții și partide politice importante.

„Vorbim despre realitatea reală, nu despre acea realitate virtuală în care trăiesc liderii partidelor de astăzi din România, care primesc îndrumări și directive de la nivel înalt, ignorând realitatea de jos, la nivelul cetățenilor”, a declarat Piedone.

El a remarcat că, deși și-a anunțat oficial candidatura, alte partide au ezitat să-și prezinte propriii candidați, lăsând impresia unei indecizii care ar putea afecta rezultatul final al alegerilor. În ciuda presiunilor de a se retrage, Piedone a ales să-și mențină candidatura, subliniind determinarea sa de a reprezenta o alternativă reală într-un peisaj politic dominat de incertitudine.

Piedone a adus în discuție și experiența sa anterioară, făcând referire la momentul controversat al incendiului din clubul Colectiv, recunoscând greșelile și insistând asupra necesității de a învăța din acestea pentru a construi un viitor mai bun.

Cu toate acestea, el a subliniat că lupta pentru candidatura sa este încă departe de a fi ușoară, fiind conștient de opoziția și critica pe care le întâmpină. Cu o atitudine hotărâtă, dar și conștient de provocările ce îi stau în față, Piedone se pregătește să ducă mai departe această bătălie electorală, pledând pentru o politică mai transparentă și responsabilă în interesul cetățenilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button