Politică

Petre Daea a lăsat de izbeliște interesele fermierilor români la Bruxelles pentru a merge la shopping cu soția

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a lăsat de izbeliște interesele  fermierilor români la Bruxelles pentru a satiface mofturile de shoppping ale soției sale, fapt pentru care România a ajuns de râsul Europei.

Oficial european lăsat cu ochii-n soare la Bruxelles de Daea

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat recent că ministrul Agriculturii, Petre Daea, că s-a dus cu soția după el la Consiliul de miniștri de la Bruxelles, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată de la înființarea Uniunii Europene. Actuala soție a ministrului Agriculturii, Petre Daea, 73 de ani, Luchian Camelia, 55 de ani, este șefa departamentului de resurse umane al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Însă, ceea nu a spus Eugen Teodorovici este faptul că după întâlnirea de la Consiliul de miniștri, Petre Daea trebuia să se întâlnească cu unul dintre vicepreședinții Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală pentru a găsi soluții privind acordare de subvenții pentru fermieri români afectați de importul cerealelor ieftine din Ucraina.

Această întâlnire a fost organizată de mai mulți europarlamentarii români. Însă, supriză! La ora stabilită pentru întâlnire, Petre Daea n-a ajuns.

După vreun sfert de oră de așteptare, unul dintre europarlamentarii români l-a sunat pe acesta să-l întrebe unde este. Răspunsul a fost unul incredibil și de neconceput: ”Am ieșit puțin în oraș că vrea Camelia să-și cumpere ceva și venim. Să ne aștepte”.

Iritat de întârzierea lui Petre Daea, oficialul european a plecat de la locul întâlnirii lăsând de izbeliște interesele fermierilor români. După vreo trei ore a apărut și Daea cu soția după el întrebând, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, de ce a plecat vicepreședintele Comisiei de agricultură și dezvoltare rurală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button